Úvod / Sortiment / Mistrovský sorbet
Sortiment

Mistrovský sorbet

Mistrovský sorbet se vyznačuje intenzivní ovocnou chutí, sametovou strukturou a vysokým podílem ovocné složky – přes 57%. Díky vysokému podílu ovoce a lehkému složení jsou sorbety ideální volbou pro ty, kteří chtějí osvěžení bez zbytečné zátěže. Navíc jsou vhodné i pro vegany nebo osoby s výživovými omezeními – bez lepku a bez laktózy.

Podíl ovoce: 56%
Balení: 3,5 kg
Skupinové balení: 2 x 3,5 kg
Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Podíl ovoce: 56%
Balení: 3,5 kg
Skupinové balení: 2 x 3,5 kg
Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Podíl ovoce: 57%
Balení: 3,5 kg
Skupinové balení: 2 x 3,5 kg
Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Podíl ovoce: 57%
Balení: 3,5 kg
Skupinové balení: 2 x 3,5 kg
Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Podíl ovoce: 56%
Balení: 3,5 kg
Skupinové balení: 2 x 3,5 kg
Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Popis výrobku

Snadno rozpustná zmrzlinová směs.

Možná změna barvy v průběhu skladování je přirozený jev.

Příprava směsi

Točená zmrzlina, kopečková zmrzlina – 3,5kg sušené zmrzlinové směsi rozložené ve 3 litrech studené pitné vody. Intenzivně přimíchávat cukrářskou vařečkou. Pro rychlé propojení směsi s vodou doporučujeme elektrický mixér. Necháme cca 20 min. odstát, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje av našemlehu zmrazíme.

 

Ovoshake – 3,5kg sušené zmrzlinové směsi rozložené v 7 litrech studené pitné vody. Intenzivně přimíchávat cukrářskou vařečkou. Pro rychlé propojení směsi s vodou doporučujeme elektrický mixér. Necháme cca 20 min. odstát, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje av našemlehu zmrazíme.

Skladovací podmínky

V suchém stavu možné skladovat při pokojové teplotě do 24 °C.
Po otevření obalu a nevyužití celého jeho obsahu je potřeba obal pečlivě uzavřít a následně spotřebovat co nejdříve.

Alergeny

Přehled alergenů vyskytujících se ve výrobcích Tatra zmrzka a ledová tříšť